|
Флуд
| | |
|
| Вовчик | Дата: Четверг, 04.06.2009, 16:00 | Сообщение # 272 |
 Полковник
Статус: Offline
| то лічильник включай пограємо в те хто перший набере 100500 постів )) але в тебе інколи кожен пост рахує на окремий а в мене ні тому так нечесно буде грати  Добавлено (04.06.2009, 16:00) --------------------------------------------- мусимо бути в одинакових умовах 
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
| |
|
|
| Milenamarckich | Дата: Четверг, 04.06.2009, 16:55 | Сообщение # 273 |
 Зам Глави. Казначей
| для этого Хохлу надо будеть себе -100 с лишним сообщений удалить
підростаючий флудер о.О 
|
| |
|
|
| Вовчик | Дата: Четверг, 04.06.2009, 16:58 | Сообщение # 274 |
 Полковник
| та я його за 1 день догнати можу якщо лічильник включе.. це моя йому фора в 100 постів ))
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
| |
|
|
| Milenamarckich | Дата: Четверг, 04.06.2009, 17:43 | Сообщение # 275 |
 Зам Глави. Казначей
| благородно
підростаючий флудер о.О 
|
| |
|
|
| Вовчик | Дата: Четверг, 04.06.2009, 22:45 | Сообщение # 276 |
 Полковник
| ну я такий ))) Добавлено (04.06.2009, 22:45) --------------------------------------------- Хохол в тебе ранг 10, в мене - 6, в мене він колись буде 10?? що для цего потрібно?? ще більше флудити??? чи мені несудилось до такого дофлудитись???
|
| |
|
| |
|
| Вовчик | Дата: Пятница, 05.06.2009, 09:58 | Сообщение # 278 |
 Полковник
| ммммммммм 20к говориш запускай лічильник буду штурмувати 20к постів ))) за місяць якщо добре постаратись то візьму
|
| |
|
|
| ChoChoL | Дата: Пятница, 05.06.2009, 10:17 | Сообщение # 279 |
 Зам Глави. Дипломат
| блін тобі що тільки ото лічильник пости і флудити? форум то клановий... а не для того щоб хасам став зе бест флудером... тема на рахунок постів та іншого закрита...
дата народження: 25.07.1986 пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^
|
| |
|
|
| Вовчик | Дата: Пятница, 05.06.2009, 16:47 | Сообщение # 280 |
 Полковник
| бугога ото ти мене насмішив сказавши тим що форум клановий ....він то клановий, але хто тут сидить з тих хто грає в Арену нерахуючи Міли, Скорпа, Тебе ... де всі інші?? ті хто часто онлайн??? щось їх тут небачу, якщо заходять то походу щоб щось або в чаті написати або почитати про що інші флудять .........ех тепер точно зрозумів що жаба задавила і навіть непробуй мене переконати в іншому ))))))))))))))))))) уряяяяяяяя нема в мене конкурентів у флудінні на цему сайті)))))))))))))))) ... я нехочу стати зе бест ... я хочу набрати 100500 постів ну можна і більше .... ну я так зрозумів ти хочеш стати зе бест судячи по темі футбол і як там рахують в тебе пости ....і на закінчення ще пару слів про форум.. а що тут ще робити крім того що флудити??? є якась тема яку можна обговорити без флуду?? якщо є то її обговорює 5 чоловік (ті які входять в Совет клана) а інші навіть незнають про що ви там говорите, тоді що залишається робити такому як Я??? та флудити тільки де попало , небуло би тої теми де Віталя про гру якусь написав, ще тих що Скорп 2 зробив форум би пилюкою почав припадати бо тільки в тих 3-4 темах тільки і флудимоДобавлено (05.06.2009, 12:08) --------------------------------------------- ооо зхгадав ще одне і рішив дописати.... так для мене головне тільки кількість постів мною набраних а то в асьці їх нерахує тому незнаю як багато я там вже нафлудив тому прихїодиться і тут сидіти щоб бачити кількість  Добавлено (05.06.2009, 16:47) --------------------------------------------- Хохол а репутація може убти 100500????
|
| |
|
|
| ChoChoL | Дата: Воскресенье, 07.06.2009, 17:00 | Сообщение # 281 |
 Зам Глави. Дипломат
| Quote (Вовчик) Хохол а репутація може убти 100500???? по ідеї може... спробуйте йа подивлюсь... Quote (Вовчик) бла бла бла... форум початково робився для клану... те що ніхто не заходить це ще не повід для того щоб у кожній темі писати усілякий бред і набивати 100500 постів... не подобається воля твоя флуди не флуди...
|
| |
|
|
| Вовчик | Дата: Воскресенье, 07.06.2009, 17:49 | Сообщение # 282 |
 Полковник
| бугога так ти сам тоді коли в мене комп був поломай тут флудий а тепер комусь будеш розказувати що хтось пише "усілякий бред", якось негарно получається, сказав би "мене жаба давить тому, що може хтось набрати більше постів ніж в мене", але тепер можна вже і не говорити бо після посту у футболі все ясно "роблю все для того щоб бути першим, я ж адмін флужу як хочу" ладно флудіть дальше пішов я шукати нові форуми де пох адмінам як і де флудять P.S. багато не флудіть і ненамагайтесь обігнати по постах адміна він вам цего зробити недасть... усьо пішов а і ще одне а то забув можеш тут не відписуватись по поводу моїх слів я сюди незаходитиму щоб щось почитати 07\06\09 
Сообщение отредактировал Вовчик - Воскресенье, 07.06.2009, 17:52 |
| |
|
|
| ChoChoL | Дата: Вторник, 09.06.2009, 10:11 | Сообщение # 283 |
 Зам Глави. Дипломат
| -1 флудер
|
| |
|
|
| Milenamarckich | Дата: Среда, 10.06.2009, 11:35 | Сообщение # 284 |
 Зам Глави. Казначей
| так что за шум а драки неть?
підростаючий флудер о.О 
|
| |
|
|
| ChoChoL | Дата: Среда, 10.06.2009, 11:52 | Сообщение # 285 |
 Зам Глави. Дипломат
| хас образився і пішов флудити де інде о.О ти ото у аську зайди а?
|
| |
|
|
|