Футбол
|
|
Milenamarckich | Дата: Понедельник, 13.04.2009, 07:49 | Сообщение # 241 |
 Зам Глави. Казначей
Статус: Offline
| Живу по принципу Кто НЕ работает тот ЕСТ
підростаючий флудер о.О 
|
|
| |
Kolyaba | Дата: Вторник, 14.04.2009, 02:34 | Сообщение # 242 |
 Ням- Ням
| Значит с сегодняшнего дня ты походу прекращаешь есть?
◄■■■■■■■■НИКОЛАЕВ■■■■■■■▓◙◙◙◙◙▓◙◘ Заводы - рабочим, землю - крестьянам, ПИВО - мне. © Скорость вроде ничего. А Арена фсё равно лагает :( "спасибо" разрабам ----------------------------------------------------------------------------- -------------------- Пока есть ноги - дорога не кончается, пока есть ж..а - с ней что-то приключается! --------- Детство - это время, когда не думаешь матом.
|
|
| |
Milenamarckich | Дата: Вторник, 14.04.2009, 07:28 | Сообщение # 243 |
 Зам Глави. Казначей
| блин а я и правдв вчера кроме кофе и колы нифига не ела вот это рвение к работе ппц а что плакаты вывесели 16 или 18 тоже Шахтер с кемто играет? а то на всех остановках вчера был негр в зрязи на фоне замка какогото
підростаючий флудер о.О 
|
|
| |
ChoChoL | Дата: Вторник, 14.04.2009, 16:27 | Сообщение # 244 |
 Зам Глави. Дипломат
| то нігерам підряд дали... замки будувати так 16го буде матч шахтар - марсель... але мене хвилює більше всього сьогоднішній матч челсі - ліверпуль
дата народження: 25.07.1986 пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^
|
|
| |
Вовчик | Дата: Четверг, 16.04.2009, 14:23 | Сообщение # 245 |
 Полковник
| пля неуло мене стілки а ви тут нфлудиди стільки ез мене і як вам несоромно )) ..і так почну з УЕФА Шахтар минулго четверга грали нормально і як на мене о заслужили ту перемогу, Динамо - лузери з такою грою як показвав ПСЖ там птрібно було вигавати більше слів не\ма одні матюки тому нацему про динамоакінчу ЛЧ ппц оче ввчора був матч Челсі - Лівер я нежалкую що сидів до 2 ночі і дивився цей матч, знічмаю кепку перед Лівером , ввони ільше засліжили на вихід в пів фінал вболівав за лівер і був дуже зочарований коли рахунок став 4-4, ех ну нічго бума барса накаже їх в пів-фіналі ... ну а сьгодні маю надію що МЮ пройде дальше думаю рахунок буде десь 3-1, або нічия і додатковий час... ну але якщо ввсежтаки програю в що я нехочу вірити ну тоді мммммммм буду плакати .... ну незнаю коли ще сюди зайду так що багато неілудіть ненабивайтебільше посів за мене а то я обіжусь  Добавлено (16.04.2009, 14:23) --------------------------------------------- єєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєє МЮ в 1/2 уууууууууууууууууууу ппц я дома кричав родичі блін перелякались ... ви що послухались мене і рішили нефлудити??
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
|
| |
SCORPlON | Дата: Четверг, 16.04.2009, 19:27 | Сообщение # 246 |
 Зам Глави
| Вовчик,чего тебя в аське нету?! П.С. Динамо рулит
|
|
| |
Milenamarckich | Дата: Пятница, 17.04.2009, 07:36 | Сообщение # 247 |
 Зам Глави. Казначей
| Quote (Xasam) Шахтар минулго четверга грали нормально і як на мене о заслужили ту перемогу Попробывал ты что-то иное сказать Потому что комп не работает и заходит он с инет кафе или как оно там называеться 
підростаючий флудер о.О 
|
|
| |
slepoyua | Дата: Пятница, 17.04.2009, 12:05 | Сообщение # 248 |
 Лейтенант
| Динамо + УЕФА + багацько інших гарних клубів ==> Динамо + Кубок УЕФА ==> Україна - в авторитеті + Я + пиво =Життя прекрасне!
|
|
| |
Milenamarckich | Дата: Пятница, 17.04.2009, 18:01 | Сообщение # 249 |
 Зам Глави. Казначей
| эт надо было так сочинить хотя ... оконцовка мне понравилась Quote (slepoyua) Я + пиво =Життя прекрасне!
підростаючий флудер о.О 
|
|
| |
SCORPlON | Дата: Пятница, 17.04.2009, 19:04 | Сообщение # 250 |
 Зам Глави
|
|
|
| |
Kolyaba | Дата: Пятница, 17.04.2009, 20:16 | Сообщение # 251 |
 Ням- Ням
| Что может быть лучше для студента К сожалению я уже(пока) им не являюсь
◄■■■■■■■■НИКОЛАЕВ■■■■■■■▓◙◙◙◙◙▓◙◘ Заводы - рабочим, землю - крестьянам, ПИВО - мне. © Скорость вроде ничего. А Арена фсё равно лагает :( "спасибо" разрабам ----------------------------------------------------------------------------- -------------------- Пока есть ноги - дорога не кончается, пока есть ж..а - с ней что-то приключается! --------- Детство - это время, когда не думаешь матом.
|
|
| |
ChoChoL | Дата: Суббота, 18.04.2009, 23:44 | Сообщение # 252 |
 Зам Глави. Дипломат
| ото вже нафлудили... добре пиво до футболу має пряме відношення... а ось про студентів... що за
дата народження: 25.07.1986 пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^
|
|
| |
Вовчик | Дата: Среда, 22.04.2009, 13:06 | Сообщение # 253 |
 Полковник
| Quote (SC0RPl0N) Вовчик,чего тебя в аське нету?! та йоханий бабай копм опнувся вже 2 неділю чекаю коли в ремонт завезуть і якщо скажуть що там потрібно весь проц новий купляти то напевно ще довгт непоявлюсь, хіба випрошу ноут в батьків )) надіюсь ти там булок щемиш сам без мене ........ так почнемо про футбол навіть перемога над ПСЖ всеодно незмінить мого ставлення про динамо - лузери вони і в африці лузери... 1 гол був забито ну їхня заслуга але хрен зна звідки ростуть руки в того воротаря щоб допустити таку помилку я був в шоці... в мене таке враження що динамо непоказуючи ніякої гри виграє уефа... А шахтар сподобався ... рознервувало мене ще те що коментатор падло говорить щось типу цего "наша команда Динамо не на піку своєї форми і обіграла ПСЖ" та йоп його мать (вибачте) та в них того піку небуло і небуде то мля не футболісти а пародія на них, виходить що вони грають зівсіма командани ненапіку і виграють а якщо були би на піку то напевно ЛЧ би виграли нах.. пля вбивби того коментатора ... закінчу про уефа перейду до АПЛ вчора як подивився ігру Лівера і Арсенала був блін в шоці оце була ігра, швидкості ппц, покер Аршавіна , дубль Тореса і Бенаюна і результат 4-4 ... ааааааааааа я ще неможу відійти від того матчу...... ну ладно зайду ще на днях пофлужу трішки дзвоніть, пишіть, висилайте гроші
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
|
| |
SCORPlON | Дата: Среда, 22.04.2009, 19:56 | Сообщение # 254 |
 Зам Глави
| Quote (Xasam) так почнемо про футбол навіть перемога над ПСЖ всеодно незмінить мого ставлення про динамо - лузери вони і в африці лузери... 1 гол був забито ну їхня заслуга але хрен зна звідки ростуть руки в того воротаря щоб допустити таку помилку я був в шоці... в мене таке враження що динамо непоказуючи ніякої гри виграє уефа... А шахтар сподобався ... рознервувало мене ще те що коментатор падло говорить щось типу цего "наша команда Динамо не на піку своєї форми і обіграла ПСЖ" та йоп його мать (вибачте) та в них того піку небуло і небуде то мля не футболісти а пародія на них, виходить що вони грають зівсіма командани ненапіку і виграють а якщо були би на піку то напевно ЛЧ би виграли нах.. пля вбивби того коментатора ... закінчу про уефа перейду до АПЛ вчора як подивився ігру Лівера і Арсенала був блін в шоці оце була ігра, швидкості ппц, покер Аршавіна , дубль Тореса і Бенаюна і результат 4-4 ... ааааааааааа я ще неможу відійти від того матчу...... ну ладно зайду ще на днях пофлужу трішки happy дзвоніть, пишіть, висилайте гроші
|
|
| |
Kolyaba | Дата: Среда, 22.04.2009, 20:06 | Сообщение # 255 |
 Ням- Ням
| Скоро можно будет твой ник на форуме переименовать в Quote (Xasam) дзвоніть, пишіть, висилайте гроші ^_^ последнее время эт твоя любимая фраза ^_^
|
|
| |