[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Футбол
ВовчикДата: Понедельник, 01.09.2008, 18:21 | Сообщение # 46
Полковник
Статус: Offline
Якщго вони би неприїхали це з одного боку була би неповага до іншої команди ну і думаю за це на них би наклали штраф wink .... хм я би взяв подвійне укр/анг smile хоч би на матчі МЮ їздив happy .. ну так Зеніт може показав все на що він спромігся smile але не МЮ, якщо би дійсно вони грали на повну силу і програли я би жодного слова проти несказав, але коли говорять що "НЕдали играть МЮ" це ж просто смішно .. доречі в аглійській пресі жодної статті про Суперкубок небуло,було про можливий перехід в МЮ Бербатова ще щось, а про Суперкубок взагалі ніячого знач не дуже він їм і потрібен був cool .. ще одне всі памятаюсь ЧЄ коли Росія виграла в Голандії (гра голандців була такою самою як і гра МЮ) ... і після цего всі думали, що Іспанія теж програє, але що з того получилось надіюсь всі добре памятають???? так само і з Зенітом буде... тому нащо себе переконувати в тому, що вони на щось спроможуться.. та непокажуть вони нічого так само як і наші, рівень футболу нетой, що в Європейських чемпіонатах..

Добавлено (31.08.2008, 17:27)
---------------------------------------------
Челсі 1-1 Тотенхем evil

Добавлено (01.09.2008, 18:21)
мдя думав що після нічиї Челсі і Тотенхема Ліверпуль вийде на перше місце але вони незмогли обіграти Астон Вілу happy happy happy а це є гуд ненабагато відірвались від МЮ evil

27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions!

Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха

ClavcoДата: Понедельник, 01.09.2008, 18:34 | Сообщение # 47
Сержант
Как по мне ,так Зенит и так все показал что мог и даже больше,для любой команды такие достижения думаю являються значимыми!!!

думаю если бы выиграл МЮ, то сказали небось, что они молодцы и класс команда и т.д и т.д.... а почему тогда Зенит-отстой????

slepoyuaДата: Понедельник, 01.09.2008, 18:45 | Сообщение # 48
Лейтенант
Зенит показал хорошую игру...да, МЮ играл техничнее, но..не хватило упорства и остроты - думаю заслуженная победа.

ВовчикДата: Понедельник, 01.09.2008, 20:15 | Сообщение # 49
Полковник
хм як на мене то МЮ взагалі неграв технічно smile :) ХТО дивився з вас цей матч????ВИ бачили як там Нані давав паси хз куди ніби перший раз грає в футбол, як в центрі поля стоячи на місці фінтили... кому дійсно був потрібен цей трофей це Тевез, Парк, Андерсон - це всі гравці які хотіли виграти остальним було просто всеодно чи вони виграють чи ні.. блін я тут напевно ще довго вас буду переконувати в тому, що МЮ неграло так як завжди грає і що йому того кубка непотрібно.. МЮ ненапрягаючись забив той 1 гол мені би було жаль Зеніт якщо би МЮ напрягся трішки сильніше.. якщо би МЮ виграло той матч за такої гри яку показували то би сказали "МЮ виграло неприкладаючи для цего багато зусиль" іншого варіанту просто небачу..це трішки смішно тішити себе такою перемогою..давайте будемо себе тішити тим що Динамо 2-х матчаг виграло 4-1 в минулій ЛЧ вони тіль так і грали тільки рахунок тоду був не в їхню користь.. чому з нас ніхто не тішиться??? бо всі добре знають що в Спартака не той рівень, що в європейських клубів... це візьміть і скажіть що Російська Премєр Ліга сильніша за Англійську тому вони виграли (і я тут чесно лусну від сміху) ...
P.S. якщо я вам вже надоїв smile то скажіть "так дійсно МЮ неграло взагалі, тому Зеніт виграв" а не говоріть, що МЮ потрібен був цей кубок але Зеніт не дав МЮ грати, тому Зеніт виграв.. бо мене таке бісить, нелюблю коли говорять те що невідповідає дійсності cool ... а якщо ви думаєте що МЮ завжди так грає то ви напевно недивитесь АПЛ або матчів за їх участю wink

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

Сообщение отредактировал Xasam - Понедельник, 01.09.2008, 21:06

ClavcoДата: Понедельник, 01.09.2008, 21:08 | Сообщение # 50
Сержант
да при чем тут кубок....???? нужен-не нужен????? А если бы это вообще был товарищеский матч??? Думаю МЮ это профессионалы(собственно как и Зенит) и думаю в их планах совсем не входило проигрывать.... кроме того ,что это хорошие премиальные-это еще и рейтинг и престиж клуба и оценка работы тренера , команды и многое другое...
была игра..... играли Зенит и МЮ и Зенит выиграл....он был сильнее в тот вечер и показывал красивую игру благодаря чему и матч был интересным...- вот что я видел!!! Не болею ни за тех ни за других, но матч посмотрел с удовольствием...

slepoyuaДата: Понедельник, 01.09.2008, 22:16 | Сообщение # 51
Лейтенант
+1! мне тоже понравилось...хотя лучше чем два последних поединка Динамо:Спартак..ничего не видел ))))) tongue tongue tongue tongue

ВовчикДата: Среда, 03.09.2008, 11:56 | Сообщение # 52
Полковник
хм в нас напевно різні думки про те що таке інтересний матч.. для мене це візьмемо наприклад фінали ліги чемпіонів Лівер - Мілан коли Лівер програвав 3-0 але потім переможець визначився після серії пенальок, ось це інтересна гра (високі швидкості, багато небезпечних моментів навіть якщо небуде багато забитих голів. а не стояча гра.) як до чого кубок, потрібен він МЮ чи не потрібен.. їм там потрібно було просто відіграти щоб ніхто не травмувався, дати можливість пограти Невілу, якому потрібно ігрова практика після травми, в них ще цілий сезон на носі.. недумаю якщо би вони його виграли, а при цьому хтось травмувався з основи Фергюсон був би радий такій перемозі.. тому нащо грати наповну.. та неможу я сказати що Зеніт був сильніший, бо як можна так говорити, що якась команда сильніша за іншу, коли одна команда грає зі всіх сил, а інша ходить пішки... це навіть незнаю як назвати, але що Зеніт навіть в той вечір був сильніший язик не повертається так сказати..
-----
Quote (Clavco)
А если бы это вообще был товарищеский матч???

якщо був би це товариський матч то би такого
Quote (Xasam)
После завоевания Суперкубка УЕФА Дик Адвокаат заявил, что питерцы "не дали "Манчестеру" играть", а Вячеслав Малафеев отметил, что к "Зениту" в Лиге чемпионов "уже будут относиться по-другому"

ніхто би не говорив, щоб таке сказати це ппц яким бути самовпевненим

Добавлено (01.09.2008, 22:32)
мдя.. ми напевно з вами говоримо про різні матчі..або дійсно в нас різні думки про хороший футбол

Добавлено (01.09.2008, 22:34)
я вам напевно ще тут довго буду доказувати те, що виграш Зеніту це нічого більше як везіння biggrin

Добавлено (02.09.2008, 18:23)
Вчера стало известно, что Таксин Шинаватра согласился продать "Манчестер Сити" компании Abu Dhabi United Group (ADUG). Новые хозяева тут же порадовали болельщиков команды, заполучив у мадридского "Реала" Робиньо. Южноамериканец был близок к переходу в "Челси", однако вместо этого заключил контракт на четыре сезона с "Сити". По неофициальной информации, за Робиньо было заплачено более 40 миллионов евро, что является новым рекордом Великобритании.

Добавлено (02.09.2008, 18:27)
"Манчестер Юнайтед" все-таки приобрел Димитара Бербатова, который перешел из "Тоттенхэма" за считанные часы до закрытия трансферного окна в понедельник cool

Добавлено (02.09.2008, 22:36)

Трансфери АПЛ

Димитар Бербатов (27 лет, Болгария. «Тоттенхэм» - «Манчестер Юнайтед», 37,7 миллионов евро).
Робиньо (24 года, Бразилия. «Реал» (Мадрид) - «Манчестер Сити», 42 миллиона евро).
Жо (21 год, Бразилия. ЦСКА - «Манчестер Сити», 24 миллиона евро).
Самир Насри (21 год, Франция. «Марсель» - «Арсенал», 16 миллионов евро).
Деку (31 год, Португалия. «Барселона» - «Челси», 10 миллионов евро).
Роман Павлюченко (26 лет, Россия. «Спартак» (Москва) - «Тоттенхэм», 17,4 миллиона евро).
Робби Кин (28 лет, Ирландия. «Тоттенхэм» - «Ливерпуль», 24 миллиона евро).
Лука Модрич (22 года, Хорватия. «Динамо» (Загреб) - «Тоттенхэм», 21 миллион евро).
Питер Крауч (27 лет. «Ливерпуль» - «Портсмут», 13,7 миллиона евро).
Брэд Фридел (37 лет, США. «Блэкберн» - «Астон Вилла», 2,5 миллиона евро).

-------
був би я на місці Фергюсона купив би краще Робіньйо з перспективою на майбутнє smile smile

Добавлено (03.09.2008, 11:56)
В английской прессе появилась информация о том, что игроком чемпиона Англии заинтересовался еще один клуб, на сей раз - «Манчестер Сити».

Новые владельцы «Манчестер Сити» собираются во время зимнего трансферного окна приобрести у "красных дьяволов" португальца Криштиану Роналду, за которого они готовы выложить ₤135 млн. wacko Помимо суперзвезды "МЮ", в планы "горожан" также входят Фернандо Торрес и Сеск Фабрегас.

"Роналду как-то сказал, что хочет играть за самую лучшую команду на свете. В январе проверим, был ли он искренен", - заявил Сулейман Аль-Фахим.
Б У Г О Г А , якщо ще дійсно правда то напевно нові власники Ман Сіті думають що купивши хороших гравців їх клуб буде найкращим... ну ну вже Реал колись понакуповував зірок і потім половина з них сиділа на лавочці і при цему нічого не показувала..крім хороших гравців потрібно толкового тренера.. команда без тренера це не команда ... ну і якщо вже Роналду не продали Реалу то і в Ман Сіті мало шаншів, так само як і купити Тореса якого вже хотів купити Челсі але того не продали .. деякі власники мені щось малих дітей нагадують, якщо чогось захотіли то будуть викидати будь які гроші але щоб тільки мати те що хочуть... вже Абрамович хотів Шевченка smile всі побачили, що з того вийшлло.. тепер ледве Мілан в оренду його взяв

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

ShamanДата: Пятница, 05.09.2008, 11:24 | Сообщение # 53
Админ
Блин что твориться с украинским футболом, вышка только держит себя прилично happy
----------------------
Ну и неделька выдалась в украинском первенстве - сразу два курьезных мяча! В первой лиге футболист "Крымтеплицы" Роман Войнаровский отличился уже на 4-й (!) секунде встречи, а в поединке второй лиги группы "А" между командами "Еднисть" (Плиски) и "Днепр" (Черкассы) в составе гостей результативный удар нанес голкипер Евгений Дейнеко. О том, при каких обстоятельствах голкипер может занести свою фамилию в графу бомбардиров, а также о ближайших перспективах рассказал сам 22-летний вратарь.

- Кроме того, что гол в ворота плисковской "Едности" был редким по красоте и курьезности, он стал еще и победным. Напомните, как же вы распечатали "рамку" визави по амплуа?

- Минуте на 15-й хозяева поля провели атаку, в ходе которой последовала продольная передача. Я решил подстраховать защитников и нейтрализовать пас: принял мяч на грудь и, не дав ему опуститься, вынес вперед. Признаться, бил на своего нападающего за спину защитникам. Мяч ударился о землю и, перелетев через вратаря соперника, оказался в сетке. Так счет стал 0:1 в нашу пользу.

- Пущенный "выстрел", судя по всему, преодолел расстояние, более чем приличное?

- Пробивал метров с двух-трех от линии нашей штрафной площади, а это приблизительно 80 метров.

Dum Spiro Spero /// Админ/Зам клана "Украина"

ВовчикДата: Суббота, 06.09.2008, 21:56 | Сообщение # 54
Полковник
happy happy happy happy applause applause applause applause ну що тут сказати не тільки в Англії гравці забивають з центра поля і в нас на таке спроможні happy happy ... але гол на 4 секунді це щось неймовірне.. походу там мали розіграти мяч після чого мав бути ппц який удар faint

Добавлено (06.09.2008, 18:52)
ггг сьогодні Україна - Білорусь буде весело smile biggrin

Добавлено (06.09.2008, 18:57)
мдя а я навіть незнав що Англія разом з нами в групі wacko
Казахстан
Хорватия
Англия
Украина
Беларусь
Андорра

щось мені трішки хорвати неподобаються незнати чого він них чекати.. ще точно вони вийдуть а ми будемо дома сидіти sad cry

Добавлено (06.09.2008, 20:53)
мдя після першого тамму в шоці в білорусів краща гра в пас ніж в нас smile небуду здивованим якщо ще програємо за такої гри.. а я говорив тренера кращого потрібно bash "бо з того роя невийде ні...я " .. ой пролетимо ми у відборі пролетимо sob

Добавлено (06.09.2008, 21:56)
мдя.... ой слів нема майже втратили очки з командою в якої повинні були вигравати і так завжди

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

St@SIKДата: Суббота, 06.09.2008, 22:59 | Сообщение # 55
Подполковник
Да еслиб не судья....нехорошо б получилось smile

Пусть душа моя кричит от боли,
Пусть в глазах стоит сплошной туман,
Лучше камнем вниз чем жить по чей-то воле,
Этот путь я выбрал сам.....

ClavcoДата: Воскресенье, 07.09.2008, 09:41 | Сообщение # 56
Сержант
Судья вот тут как-раз непричем.... повезло нам дважды просто.... раз он заметил

ShamanДата: Вторник, 09.09.2008, 13:04 | Сообщение # 57
Админ
Этого судью бы пригласить на завтрешний матч, тогда может и шансы появяться happy

ВовчикДата: Среда, 10.09.2008, 21:00 | Сообщение # 58
Полковник
Нападающий сборной Испании Давид Вилья, чьи четыре гола сделали его лучшим снайпером ЕВРО-2008™ и помогли команде Луиса Арагонеса отпраздновать победу, получил "Золотую бутсу" от компании adidas.

Добавлено (09.09.2008, 22:47)
Герой или нет?
Реализованный Андреем Шевченко пенальти в стартовом матче кампании ЧМ-2010 принес сборной Украины победу над Беларусью. Впрочем, сам форвард, вернувшийся в "Милан" после двухгодичного пребывания в стане лондонского "Челси", не склонен считать себя героем субботней встречи. "Не думаю, что я спас игру. На моем месте мог оказаться любой другой, - говорит 32-летний бомбардир, забивший 38-й гол в составе желто-синих. - Главное, что команда боролась до конца, верила в себя и создавала моменты".

-----------
ггг які моменти ми створювали хз напевно він про ті коли били з-за штрафної і воротак без жодних перешкод його брав... а може я через ТВ непобачив тих моментів про які він говорить, бо йому з лавки було краще видно happy happy happy ... краще би сказав МИ зіграли просто ніяко, бо недумали, що білоруси продемонструють такий футбол, в них була технучна гра в паси і тд і тп.. ....або то я один бачу, як реально вони грали, або я нерозуміюсь в тому футболі і думаю, що те як вони грають це просто ЖАХ.... а про те що вірили в себе.. так якщо вони небудуть вірити в те що можуть перемогти то навіть віра всіх вболівальників не принесе їм перемоги.. вони ж блін "патріоти" мать їхню, вони мають віддаватись повністю щоб показати що і в нас уміють грати футбол, а їм наплювати на то всьо... ех жаль я неграю в футбол показав би тим ледарям як потрібно грати в збірній cool

Добавлено (10.09.2008, 11:57)
Сьогодні, 10 вересня, національна збірна України проведе у Казахстані свій другий поєдинок у рамках кваліфікації до ЧМ-2010. На жаль, «синьо-жовті» у цьому матчі не зможуть розраховувати на декількох основних виконавців. У протистоянні з командою Білорусі травм зазнали захисник Андрій Русол, який пошкодив коліно, та нападник Артем Мілевський, котрий має проблеми з гомілковостопним суглобом. Обидва гравці залишилися вдома.

Зі збірною також не полетів київський динамівець Андрій Несмачний, який приєднався до свого клубу. Проте є в українців і поповнення. Денис Голайдо, який минулого тижня тренувався за індивідуальною програмою, вже займається у загальній групі та має всі шанси опинитися у стартовому складі у двобої з казахстанцями.
--------------
ггг може Шеву випустять в старті з Вороніним smile а може і Алієва а Шеву як завжди на другий тайм cool

Добавлено (10.09.2008, 20:52)
ггг Казахстан 1-3 Україна smile
тут хоть якась гра була не те що з білорусами smile smile

Добавлено (10.09.2008, 21:00)
кому цікаво список всіх матчів Укр.
06.09.2008 - Беларусь (Д)
10.09.2008 - Казахстан (Г)
11.10.2008 - Хорватия (Д)
01.04.2009 - Англия (Г)
06.06.2009 - Хорватия (Г)
10.06.2009 - Казахстан (Д)
05.09.2009 - Андорра (Д)
09.09.2009 - Беларусь (Г)
10.10.2009 - Англия (Д)
14.10.2009 - Андорра (Г)

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

ShamanДата: Четверг, 11.09.2008, 17:59 | Сообщение # 59
Админ
Это была не игра, а клаунада... Что за состав??? Михайличенко ваще нюх потерял, потощил за собой всю молодёжку.. Хорваты на них оторвуться по полной... Защита никакущая, что за игроки, с основы бывшей Украины Остался только Тимощук, который отыграл два матча. А Шева, Ворона И Назар, которые токже относяться к старому составу выходят на поле как не проверенные игроки, им не дают своё время отыграть...

ClavcoДата: Пятница, 12.09.2008, 03:13 | Сообщение # 60
Сержант
Просто проверенных у нас нет лучше тех которых ты перечислил smile Поэтому приходиться закрывать глаза на их игровую практику!

Поиск:

Copyright MyCorp © 2025
Бесплатный конструктор сайтовuCoz