|
Футбол
| |
| SCORPlON | Дата: Пятница, 01.05.2009, 16:15 | Сообщение # 316 |
 Зам Глави
Статус: Offline
| Quote (Вовчик) Скорп постав того пінгвіна назад на аватарку а то це мене лякає happy happy Вона була і так на пів форума але що б вас не лякати її порізали
|
| |
|
|
| ChoChoL | Дата: Воскресенье, 03.05.2009, 02:37 | Сообщение # 317 |
 Зам Глави. Дипломат
| Quote (SCORPlON) але що б вас не лякати її порізали а хто це зробив
дата народження: 25.07.1986 пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^
|
| |
|
|
| Вовчик | Дата: Понедельник, 04.05.2009, 13:28 | Сообщение # 318 |
 Полковник
| та вона зараз в мене ы дальше на пыв форуму став пынгвына вын зоть украъннцем був в шароварах ... урааааааааааааааааааааааааааа добре що Д 1-1 Ш.. ппц такої гри від шахтаря в першому таймі нечикав вони мене ппц вбили своєю грою (хоча мені пох було на них обох) ну і знову Динамо як завжди везе (це підтверджує приказку "щастить дуракам") і від рекошету гол, але який я був радий коли вони зрівняли рахунок, мому щастю небуло меж ... ммм коли помув інтьервю Мілевського був в шоці розпустив сволоч нюні бо проти нього зіграти не так як потрібно було грати і він догравав матч не в найкращому стані, але скотина нічого несказала як вдарила заді якогось гравця Шахтаря(непамятаю прізвище) ех зробив би я йому дискваліфікуацію на 3 матчі в європі.... ммммм диввся в суботу матч Реал -Барса ... мдя вражень було багато, якщо з барсою грати у відкритий футбол то потрібно щоб захист був нормальний, я жавждиумав що в реалу він нормальний ну якщо небрати той матч з Лівером, чи то Барса була таки сильна чи то захист в Мадриду був такий ніякий але рахунок був 2-5 на користь Барси, думаю якщо вони на Стемфорд Брідж так зіграють то в Челсі буде мало шансів.... ну що тут ще сказати завтра в матчі з Аресеналом, МЮ переможе знову з мінімальним рахунком або буде результативна нічия, в Аресенала походу захисник вилетів ще один на 3 тижні і Ван Персі буде знати в останній момент чи зможе вийти на поле, буду надіятись що і він невийде щодо МЮ якщо вони будуть грати на захист чого в будь якому випадку робити непотрібно то думаю можуть пропустити, але недумаю що гратимуть на оборону, гра від оборони ще нікому недопомогала (можна взяти за приклад Челсі-Лівер, матч відповіь), так що якщо випустить Фергі спочатку"старічків" Гігса і Сколза то думаю матч буде цікавим... так що завтра всі сідаємо біля своїх ТВ і вбьоліваємо за МЮ (ви ж нехочете мене розізлити)
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
| |
|
|
| БеСя | Дата: Понедельник, 04.05.2009, 18:31 | Сообщение # 319 |
 Зам Глави
|
Быть хорошей долго не получается... Потому что рано или поздно из тебя сделают плохую =)) 
|
| |
|
|
| SCORPlON | Дата: Понедельник, 04.05.2009, 19:18 | Сообщение # 320 |
 Зам Глави
| Quote (Вовчик) та вона зараз в мене ы дальше на пыв форуму став пынгвына вын зоть украъннцем був в шароварах happy ... урааааааааааааааааааааааааааа добре що Д 1-1 Ш.. ппц такої гри від шахтаря в першому таймі нечикав вони мене ппц вбили своєю грою (хоча мені пох було на них обох) ну і знову Динамо як завжди везе (це підтверджує приказку "щастить дуракам") і від рекошету гол, але який я був радий коли вони зрівняли рахунок, мому щастю небуло меж smile ... ммм коли помув інтьервю Мілевського був в шоці розпустив сволоч нюні бо проти нього зіграти не так як потрібно було грати і він догравав матч не в найкращому стані, але скотина нічого несказала як вдарила заді якогось гравця Шахтаря(непамятаю прізвище) ех зробив би я йому дискваліфікуацію на 3 матчі в європі.... ммммм диввся в суботу матч Реал -Барса ... мдя вражень було багато, якщо з барсою грати у відкритий футбол то потрібно щоб захист був нормальний, я жавждиумав що в реалу він нормальний ну якщо небрати той матч з Лівером, чи то Барса була таки сильна чи то захист в Мадриду був такий ніякий але рахунок був 2-5 на користь Барси, думаю якщо вони на Стемфорд Брідж так зіграють то в Челсі буде мало шансів.... ну що тут ще сказати завтра в матчі з Аресеналом, МЮ переможе знову з мінімальним рахунком або буде результативна нічия, в Аресенала походу захисник вилетів ще один на 3 тижні і Ван Персі буде знати в останній момент чи зможе вийти на поле, буду надіятись що і він невийде щодо МЮ якщо вони будуть грати на захист чого в будь якому випадку робити непотрібно то думаю можуть пропустити, але недумаю що гратимуть на оборону, гра від оборони ще нікому недопомогала (можна взяти за приклад Челсі-Лівер, матч відповіь), так що якщо випустить Фергі спочатку"старічків" Гігса і Сколза то думаю матч буде цікавим... так що завтра всі сідаємо біля своїх ТВ і вбьоліваємо за МЮ (ви ж нехочете мене розізлити)
|
| |
|
|
| БеСя | Дата: Понедельник, 04.05.2009, 20:08 | Сообщение # 321 |
 Зам Глави
| блин, сделай меньше аватор! а то не понятно
Быть хорошей долго не получается... Потому что рано или поздно из тебя сделают плохую =)) 
|
| |
|
|
| SCORPlON | Дата: Понедельник, 04.05.2009, 22:39 | Сообщение # 322 |
 Зам Глави
| Quote (БеСя) wacko блин, сделай меньше аватор! а то не понятно smile Все там понятно! но раз девушка попросила, то...
|
| |
|
|
| БеСя | Дата: Вторник, 05.05.2009, 12:37 | Сообщение # 323 |
 Зам Глави
| спасибо за одолжение
|
| |
|
|
| Вовчик | Дата: Вторник, 05.05.2009, 13:32 | Сообщение # 324 |
 Полковник
| судячи по тому які смайли після моєї розповіді то Беся в шоці напевно думає що воно там пише про той футбол , а Скорп думає напевно ппц йду покурю а то зама-ся читати то всьо  Добавлено (05.05.2009, 13:32) --------------------------------------------- НЕфЛУДИТИ В ФУТБОЛІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ 
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
| |
|
| |
|
| Вовчик | Дата: Вторник, 05.05.2009, 14:21 | Сообщение # 326 |
 Полковник
| багато говорити небуду скажу Чемпіони вони і в Африці чемпіони... Серія пенельті подивіться я був ппц здивованийДобавлено (05.05.2009, 14:21) --------------------------------------------- повнернувся ще раз сюди... ти собі уяви що буде коли Мю сьогодні виграє у Арсенала і завтра Барса в Челсі... краще тоді тобі на форум незаходити засмію твій челсі це буде непросто насмішки це я навіть словами неможу передати що буде бугога бугога бугога .. ну всьо я пішов час закінчився
|
| |
|
|
| ChoChoL | Дата: Вторник, 05.05.2009, 14:57 | Сообщение # 327 |
 Зам Глави. Дипломат
| Quote (Вовчик) ти собі уяви що буде коли Мю сьогодні виграє у Арсенала і завтра Барса в Челсі... йа тоді буду дуже злий... форум видалю сайт спалю і аренку взірву
дата народження: 25.07.1986 пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^
|
| |
|
| |
|
| SCORPlON | Дата: Вторник, 05.05.2009, 19:15 | Сообщение # 329 |
 Зам Глави
| Милен,линейдж рулит?
|
| |