[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Футбол
SCORPlONДата: Пятница, 01.05.2009, 16:15 | Сообщение # 316
Зам Глави
Статус: Offline
Quote (Вовчик)
Скорп постав того пінгвіна назад на аватарку а то це мене лякає happy happy

Вона була і так на пів форума happy але що б вас не лякати її порізали tongue happy

ChoChoLДата: Воскресенье, 03.05.2009, 02:37 | Сообщение # 317
Зам Глави. Дипломат
Quote (SCORPlON)
але що б вас не лякати її порізали

а хто це зробив happy happy

дата народження: 25.07.1986

пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^

ВовчикДата: Понедельник, 04.05.2009, 13:28 | Сообщение # 318
Полковник
та вона зараз в мене ы дальше на пыв форуму став пынгвына вын зоть украъннцем був в шароварах happy ... урааааааааааааааааааааааааааа добре що Д 1-1 Ш.. ппц такої гри від шахтаря в першому таймі нечикав вони мене ппц вбили своєю грою (хоча мені пох було на них обох) ну і знову Динамо як завжди везе (це підтверджує приказку "щастить дуракам") і від рекошету гол, але який я був радий коли вони зрівняли рахунок, мому щастю небуло меж smile ... ммм коли помув інтьервю Мілевського був в шоці розпустив сволоч нюні бо проти нього зіграти не так як потрібно було грати і він догравав матч не в найкращому стані, але скотина нічого несказала як вдарила заді якогось гравця Шахтаря(непамятаю прізвище) ех зробив би я йому дискваліфікуацію на 3 матчі в європі....
ммммм диввся в суботу матч Реал -Барса ... мдя вражень було багато, якщо з барсою грати у відкритий футбол то потрібно щоб захист був нормальний, я жавждиумав що в реалу він нормальний ну якщо небрати той матч з Лівером, чи то Барса була таки сильна чи то захист в Мадриду був такий ніякий але рахунок був 2-5 на користь Барси, думаю якщо вони на Стемфорд Брідж так зіграють то в Челсі буде мало шансів.... ну що тут ще сказати завтра в матчі з Аресеналом, МЮ переможе знову з мінімальним рахунком або буде результативна нічия, в Аресенала походу захисник вилетів ще один на 3 тижні і Ван Персі буде знати в останній момент чи зможе вийти на поле, буду надіятись що і він невийде щодо МЮ якщо вони будуть грати на захист чого в будь якому випадку робити непотрібно то думаю можуть пропустити, але недумаю що гратимуть на оборону, гра від оборони ще нікому недопомогала (можна взяти за приклад Челсі-Лівер, матч відповіь), так що якщо випустить Фергі спочатку"старічків" Гігса і Сколза то думаю матч буде цікавим... так що завтра всі сідаємо біля своїх ТВ і вбьоліваємо за МЮ (ви ж нехочете мене розізлити)

27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions!

Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха

БеСяДата: Понедельник, 04.05.2009, 18:31 | Сообщение # 319
Зам Глави
surprised surprised

Быть хорошей долго не получается...
Потому что рано или поздно из тебя сделают плохую =))

SCORPlONДата: Понедельник, 04.05.2009, 19:18 | Сообщение # 320
Зам Глави
Quote (Вовчик)
та вона зараз в мене ы дальше на пыв форуму став пынгвына вын зоть украъннцем був в шароварах happy ... урааааааааааааааааааааааааааа добре що Д 1-1 Ш.. ппц такої гри від шахтаря в першому таймі нечикав вони мене ппц вбили своєю грою (хоча мені пох було на них обох) ну і знову Динамо як завжди везе (це підтверджує приказку "щастить дуракам") і від рекошету гол, але який я був радий коли вони зрівняли рахунок, мому щастю небуло меж smile ... ммм коли помув інтьервю Мілевського був в шоці розпустив сволоч нюні бо проти нього зіграти не так як потрібно було грати і він догравав матч не в найкращому стані, але скотина нічого несказала як вдарила заді якогось гравця Шахтаря(непамятаю прізвище) ех зробив би я йому дискваліфікуацію на 3 матчі в європі....
ммммм диввся в суботу матч Реал -Барса ... мдя вражень було багато, якщо з барсою грати у відкритий футбол то потрібно щоб захист був нормальний, я жавждиумав що в реалу він нормальний ну якщо небрати той матч з Лівером, чи то Барса була таки сильна чи то захист в Мадриду був такий ніякий але рахунок був 2-5 на користь Барси, думаю якщо вони на Стемфорд Брідж так зіграють то в Челсі буде мало шансів.... ну що тут ще сказати завтра в матчі з Аресеналом, МЮ переможе знову з мінімальним рахунком або буде результативна нічия, в Аресенала походу захисник вилетів ще один на 3 тижні і Ван Персі буде знати в останній момент чи зможе вийти на поле, буду надіятись що і він невийде щодо МЮ якщо вони будуть грати на захист чого в будь якому випадку робити непотрібно то думаю можуть пропустити, але недумаю що гратимуть на оборону, гра від оборони ще нікому недопомогала (можна взяти за приклад Челсі-Лівер, матч відповіь), так що якщо випустить Фергі спочатку"старічків" Гігса і Сколза то думаю матч буде цікавим... так що завтра всі сідаємо біля своїх ТВ і вбьоліваємо за МЮ (ви ж нехочете мене розізлити)

cool

БеСяДата: Понедельник, 04.05.2009, 20:08 | Сообщение # 321
Зам Глави
wacko блин, сделай меньше аватор! а то не понятно smile

SCORPlONДата: Понедельник, 04.05.2009, 22:39 | Сообщение # 322
Зам Глави
Quote (БеСя)
wacko блин, сделай меньше аватор! а то не понятно smile

Все там понятно! biggrin
но раз девушка попросила, то... wink

БеСяДата: Вторник, 05.05.2009, 12:37 | Сообщение # 323
Зам Глави
спасибо за одолжение tongue

ВовчикДата: Вторник, 05.05.2009, 13:32 | Сообщение # 324
Полковник
судячи по тому які смайли після моєї розповіді то Беся в шоці напевно думає що воно там пише про той футбол happy happy , а Скорп думає напевно ппц йду покурю а то зама-ся читати то всьо happy

Добавлено (05.05.2009, 13:32)
---------------------------------------------
НЕфЛУДИТИ В ФУТБОЛІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ angry

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

ChoChoLДата: Вторник, 05.05.2009, 14:11 | Сообщение # 325
Зам Глави. Дипломат
для флуду є тема "флуд" angry а тут про футбол!! флудити можемо тільки йа і хас tongue
ну що сьогодні вирішиться пройде твій мю або ні... думаю арсенал всеж таки здолає ціх манкуніанців як котят недотоплених happy
рахунок 2:0 або 3:1 мене влаштує tongue happy

ВовчикДата: Вторник, 05.05.2009, 14:21 | Сообщение # 326
Полковник
багато говорити небуду скажу Чемпіони вони і в Африці чемпіони...
Серія пенельті подивіться я був ппц здивований

Добавлено (05.05.2009, 14:21)
---------------------------------------------
повнернувся ще раз сюди... ти собі уяви що буде коли Мю сьогодні виграє у Арсенала і завтра Барса в Челсі... краще тоді тобі на форум незаходити засмію твій челсі це буде непросто насмішки це я навіть словами неможу передати що буде бугога бугога бугога .. ну всьо я пішов час закінчився

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

ChoChoLДата: Вторник, 05.05.2009, 14:57 | Сообщение # 327
Зам Глави. Дипломат
Quote (Вовчик)
ти собі уяви що буде коли Мю сьогодні виграє у Арсенала і завтра Барса в Челсі...

йа тоді буду дуже злий... форум видалю сайт спалю і аренку взірву angry happy

MilenamarckichДата: Вторник, 05.05.2009, 17:55 | Сообщение # 328
Зам Глави. Казначей
Quote (ChoChoL)
шахтар падлюки так все споганили нічого ще матч відповідь буде!!

angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry
Шахтер супер и нефик гнать на него angry Щас если они с ходу забьют и не уйдут в оборону то ппц твоему динамо порвут на немецкий крест cool Если на пролом играют то можно сразу здаваться tongue ребята суперррр!!!!
Динамо вообще играть не умеет токо в з защите на манер других команд до которых им как до киева "боком" загоняли tongue нечайно жахнули по воротам чудом папали и радуються tongue
Наш стадион зато почти готов tongue tongue tongue tongue tongue tongue

підростаючий флудер о.О

SCORPlONДата: Вторник, 05.05.2009, 19:15 | Сообщение # 329
Зам Глави
Милен,линейдж рулит? happy

MilenamarckichДата: Вторник, 05.05.2009, 19:16 | Сообщение # 330
Зам Глави. Казначей
лучше поясни что такое пинейдж smile чтоб в инете не рыться smile

підростаючий флудер о.О

Поиск: