[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Футбол
MilenamarckichДата: Вторник, 05.05.2009, 19:18 | Сообщение # 331
Зам Глави. Казначей
Статус: Offline
сори линейдж surprised

підростаючий флудер о.О

SCORPlONДата: Вторник, 05.05.2009, 19:20 | Сообщение # 332
Зам Глави
Quote (Milenamarckich)
лучше поясни что такое пинейдж smile чтоб в инете не рыться smile

Lineage 2 – это серия многопользовательских игр (chaotic hronicle) в жанре фэнтези.
Авка оттуда. =)

MilenamarckichДата: Вторник, 05.05.2009, 19:26 | Сообщение # 333
Зам Глави. Казначей
ну зачем ты так жестоко smile лучше посоветуй где есть авок море smile перерыла все феее fool

підростаючий флудер о.О

SCORPlONДата: Вторник, 05.05.2009, 19:42 | Сообщение # 334
Зам Глави
Quote (Milenamarckich)
ну зачем ты так жестоко smile лучше посоветуй где есть авок море smile перерыла все феее fool

А мне и ета нравитса crazy good

ChoChoLДата: Вторник, 05.05.2009, 20:26 | Сообщение # 335
Зам Глави. Дипломат
що за флуд і без мене angry
ps дінамо все одно краще tongue :p happy ^_^

дата народження: 25.07.1986

пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^

MilenamarckichДата: Вторник, 05.05.2009, 21:07 | Сообщение # 336
Зам Глави. Казначей
и все что мог сказать happy я не шарю и то хоть чето без чей либо подсказки сочинила а ты smile болельщик smile и не нашолся что сказть smile

підростаючий флудер о.О

ChoChoLДата: Среда, 06.05.2009, 09:50 | Сообщение # 337
Зам Глави. Дипломат
фіга собі wacko ще й наїжджає ото cool тобі не соромно? йа просто не хотів сперечатися... і взагалі в мене обмаль часу зараз на арену... йа досі не прочитав ось це:
Quote (Вовчик)
та вона зараз в мене ы дальше на пыв форуму став пынгвына вын зоть украъннцем був в шароварах happy ... урааааааааааааааааааааааааааа добре що Д 1-1 Ш.. ппц такої гри від шахтаря в першому таймі нечикав вони мене ппц вбили своєю грою (хоча мені пох було на них обох) ну і знову Динамо як завжди везе (це підтверджує приказку "щастить дуракам") і від рекошету гол, але який я був радий коли вони зрівняли рахунок, мому щастю небуло меж smile ... ммм коли помув інтьервю Мілевського був в шоці розпустив сволоч нюні бо проти нього зіграти не так як потрібно було грати і він догравав матч не в найкращому стані, але скотина нічого несказала як вдарила заді якогось гравця Шахтаря(непамятаю прізвище) ех зробив би я йому дискваліфікуацію на 3 матчі в європі....
ммммм диввся в суботу матч Реал -Барса ... мдя вражень було багато, якщо з барсою грати у відкритий футбол то потрібно щоб захист був нормальний, я жавждиумав що в реалу він нормальний ну якщо небрати той матч з Лівером, чи то Барса була таки сильна чи то захист в Мадриду був такий ніякий але рахунок був 2-5 на користь Барси, думаю якщо вони на Стемфорд Брідж так зіграють то в Челсі буде мало шансів.... ну що тут ще сказати завтра в матчі з Аресеналом, МЮ переможе знову з мінімальним рахунком або буде результативна нічия, в Аресенала походу захисник вилетів ще один на 3 тижні і Ван Персі буде знати в останній момент чи зможе вийти на поле, буду надіятись що і він невийде щодо МЮ якщо вони будуть грати на захист чого в будь якому випадку робити непотрібно то думаю можуть пропустити, але недумаю що гратимуть на оборону, гра від оборони ще нікому недопомогала (можна взяти за приклад Челсі-Лівер, матч відповіь), так що якщо випустить Фергі спочатку"старічків" Гігса і Сколза то думаю матч буде цікавим... так що завтра всі сідаємо біля своїх ТВ і вбьоліваємо за МЮ (ви ж нехочете мене розізлити)

багато літр happy happy

ВовчикДата: Среда, 06.05.2009, 13:42 | Сообщение # 338
Полковник
Хохолчик ти щось там говорив про вихід Арсенала у фінал??? чи це були так думки в голос??? happy happy happy
ех МЮ як завжди на висоті, арсенал ніяким був є і залишиться таким , думаю до кубка МЮ залишилось тільки відіграти 90хв проти Барси.... ех уявляю я собі тебе сьогодні як ти будеш плакати коли Барса порве челсі бугога, бо в чалсі шансів небагато для того щоб пройти ну а навіть якщо якимось дивом пройде то МЮ ще раз накаже його як це було минулого року і цего року в АПЛ, йди вже платочками запасайся happy happy happy happy

Добавлено (06.05.2009, 13:22)
---------------------------------------------
ось що сказав Фергі
Я смотрел матч "Барселоны" с "Реалом" в субботу - каталонцы показали фантастический футбол. Они могли забить и десять мячей, но против "Челси" не будут играть Карлес Пуйоль и Рафаэль Маркес, что существенно осложняет положение "Барсы". По правде говоря, в финале я бы не хотел встретиться ни с "Челси", ни с "Барселоной" - лучше бы мы сразу получили Кубок чемпионов!
і я непроти такого нащо грати всі і так нають що МЮ самий-самий віддайте зразу кубок а краще пропишіть його азавжди в Манчестері happy happy

Добавлено (06.05.2009, 13:24)
бугога як я реготав після прочитаного
Главный тренер "Арсенала" Арсен Венгер:
Самое неприятное - это то, что у нас даже не осталось ощущения, что мы играли в полуфинале Лиги чемпионов УЕФА, потому что для нас он кончился уже через десять минут.

Добавлено (06.05.2009, 13:42)
Успешные выступления на внутренней и европейской аренах в нынешнем сезоне заметно отразились на положении Динамо в неофициальном рейтинге клубов мира.

По версии Международной федерации футбольной истории и статистики (IFFHS) по итогам апреля Динамо занимает уже седьмую позицию.

Отметим, что выше Динамо оказался лишь квартет полуфиналистов Лиги чемпионов, английский Ливерпуль и аргентинский Бока Хуниорс. Позади остались клубы Италии, Франции, Германии и других ведущих футбольных стран.

Рейтинг лучших клубов мира IFFHS:

1 (1). Манчестер Юнайтед – 302
2 (2). Барселона – 282
3 (5). Челси – 254
4 (3). Бока Хуниорс – 253
5 (8). Арсенал – 245
6 (3). Ливерпуль – 240
7 (10). Динамо – 227
8 (17). Гамбург - 226
9 (7). Сан-Паулу – 223
10 (13). Шахтер – 218,5

27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions!

Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха

ChoChoLДата: Среда, 06.05.2009, 14:36 | Сообщение # 339
Зам Глави. Дипломат
Quote (Вовчик)
7 (10). Динамо – 227

Quote (Вовчик)
10 (13). Шахтер – 218,5

білосиній самий синій tongue tongue
Quote (ChoChoL)
Главный тренер "Арсенала" Арсен Венгер:
Самое неприятное - это то, что у нас даже не осталось ощущения, что мы играли в полуфинале Лиги чемпионов УЕФА, потому что для нас он кончился уже через десять минут.

венгер пофігіст чи він так себе заспокоює happy
Quote (Вовчик)
фергі
Я смотрел матч "Барселоны" с "Реалом" в субботу - каталонцы показали фантастический футбол. Они могли забить и десять мячей, но против "Челси" не будут играть Карлес Пуйоль и Рафаэль Маркес, что существенно осложняет положение "Барсы". По правде говоря, в финале я бы не хотел встретиться ни с "Челси", ни с "Барселоной" - лучше бы мы сразу получили Кубок чемпионов!

а за таке і по пиці можна angry

SCORPlONДата: Среда, 06.05.2009, 15:27 | Сообщение # 340
Зам Глави
Quote (ChoChoL)
Quote (Вовчик)
7 (10). Динамо – 227

Quote (Вовчик)
10 (13). Шахтер – 218,5

білосиній самий синій tongue tongue

cool cool cool

ChoChoLДата: Четверг, 07.05.2009, 01:17 | Сообщение # 341
Зам Глави. Дипломат
тут не палять!! happy
все останні надії на дінамо... спробуйте хтось на нього гнати або на виліт челсі... не кумедно... :'( :'( :'(
ps і знову таки матч не подивився... sad

ВовчикДата: Четверг, 07.05.2009, 14:05 | Сообщение # 342
Полковник
Хохол ну що тут сказати після вчорашньго матчу Челсі - Барса я собі уявляю твій вираз обличчя кооли барса на 90+3 зрівняла рахунок БУГОГААААААААААААААААААААААААААААААААААА, ти напевно пакав як мала дитина бугоогаааа, сусідів незатопив??? бугога я неміг заснути чесно в мене перед очима той гол Інєсти був і зразу викликав посмішку .... ну що тут сказати Барселона мене розчарувала вона атакувала тільки через центр а в челсі там завжди 4-5 гравців на Месі сиділи ось один мінус в грі Барси, але всеодно молодці що зрівняли... так що Хохол ти ще раз можеш переконатись в тому що Челсі ніякі бугогааааааааааааааа....

ну в фіналі Хохол думаю будеш вбоівати за МЮ чи за Барсу???? happy happy happy чи взагалі футбол вже дивитись небудеш??? happy happy happy happy .....
ммммммммм сьогодні ще одні грають невдахи, думаю Шахтар мусить виграти, мусять стати останньою командою яка виграє Кубок УЕфА, думаю рахунок буде 2-1...

ну побачимось завтра Хохол неплач... МЮ ЧЕМПІОН!!!!!!!!!!!!!

Добавлено (07.05.2009, 14:04)
Бугога ото Дрогба розумник
Нападающий Челси наверняка получит дисквалификацию после "разбора полетов" вчерашнего поединка против Барселоны. Вопрос стоит в другом - насколько продолжительную?

Напомним, что после финального свистка Дидье Дрогба собственноручно едва не расправился с главным арбитром матча Хенингом Овребо.

Кроме того, ивуариец демонстративно на камеру прокричал кое-что нецензурное: "the whole scenario was a "fucking disgrace". Переводите сами :-)

По предположению AFP, 31-летний футболист точно не отделяется легким испугом, его ждет продолжительная отлучка от матчей такого уровня.

Добавлено (07.05.2009, 14:05)
пожиттєву дискваліфикацію йому в ЛЧ навіть на матчі непускайе, який він приклад дітям показує, палками його закидати потрібно бугога

27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ
And the reds go marching on, on, on.

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions!

Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха

MilenamarckichДата: Четверг, 07.05.2009, 15:56 | Сообщение # 343
Зам Глави. Казначей
Quote (Вовчик)
Шахтар мусить виграти,

Динамо пар..а победа будет наша happy
Шахтер чемпион !!! tongue

підростаючий флудер о.О

ChoChoLДата: Четверг, 07.05.2009, 16:07 | Сообщение # 344
Зам Глави. Дипломат
блін не як не прочитаю що хас понаписував... робота + за мілою флудити треба встигати... навчилася на нашу голову wacko
ps параша це не мат дозволяю писати wink особливо на шахтар tongue tongue happy happy happy happy

MilenamarckichДата: Четверг, 07.05.2009, 19:05 | Сообщение # 345
Зам Глави. Казначей
Динамо ПАРАША !!! biggrin Шахтер чемпион !!! smile

підростаючий флудер о.О

Поиск:

Copyright MyCorp © 2025
Бесплатный конструктор сайтовuCoz