Футбол
| |
SCORPlON | Дата: Понедельник, 18.05.2009, 12:00 | Сообщение # 376 |
 Зам Глави
Статус: Offline
| Quote (Вовчик) Хохол хоть ти і бяка бо вболіваєш за Челсі але приходь сьогодні біля 18.00 ну трішки пізніше сюди будемо святкувати тріумф МЮ, запрошуються всі бажаючі ггг happy happy Добавлено (16.05.2009, 13:41) --------------------------------------------- бугога зайшов на uefa.com глянув на Англійську топ 4 і був в шоці в Арсенала в Європі найменше кубків, в Арсенала 1 Кубок обладателей кубков 1993/94, а я думав що то Челсі найбільш ніяка команда гггг happy happy happy Хохол можеш хоть цим порадуватись happy happy Добавлено (17.05.2009, 12:53) --------------------------------------------- Сыграв вничью с "Арсеналом", "Манчестер Юнайтед" в третий раз подряд стал сильнейшим клубом Англии. На счету "МЮ" стало 18 чемпионских титулов, и он догнал по этому показателю "Ливерпуль". Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. Добавлено (17.05.2009, 12:54) --------------------------------------------- Добавлено (17.05.2009, 12:55) --------------------------------------------- Добавлено (17.05.2009, 12:55) --------------------------------------------- Добавлено (17.05.2009, 12:55) --------------------------------------------- Добавлено (17.05.2009, 12:58) --------------------------------------------- блін 30 хв сидів і добавляв ті всі смайли бо за 1-м разом неможна sad ..... ех насвяткувався я вчора гггг і сил зайти сюди вчора вже в мене незнайшлось happy happy тому вирішив ьогодні поділитись своїми емоціями гг happy Добавлено (17.05.2009, 13:05) --------------------------------------------- Похоже, легендарный португальский полузащитник принял окончательное решение повесить бутсы на гвоздь по завершению нынешней кампании. Ранее 36-летний футболист сомневался, что делать дальше, но вчера Интер оформил очередную победу в Серии А, а Луиш Фигу озвучил свое решение: "Думаю, сейчас самый подходящий момент завершить карьеру футболиста, уйти победителем, - говорит один из лучших игроков Португалии всех времен. - В Италии побеждать всегда не легко, но нам это удается который год подряд. Правда, на сей раз не сложилось с остальными трофеями". "Я точно больше не буду играть на высоком уровне, скорее всего, я не буду играть вообще. Не собираюсь принимать какое-либо предложение. Могу изменить свое мнение, если возникнет совсем уж заманчивый вариант с клубом не из Европы, но это маловероятный ход событий". В течение своей великой карьеры Луиш Фигу защищал цвета лиссабонского Спортинга, Барселоны, мадридского Реала и Интера. В майке сборной Португалии провел 127 матчей, забил 32 гола. Добавлено (17.05.2009, 14:05) --------------------------------------------- Сэр Алекс Фергюсон после завоевания чемпионства, 11-го в своей карьере, пообещал привести команду к новым победам. «Это были самые длинные 90 минут в истории. За весь матч был сделан только один сейв, был очень осторожный поединок. Но мы хотим прогрессировать с командой, она молодая и пойдет за титулами еще раз. Мы тщательно строили команду, но я хотел выиграть лишь один чемпионат, поэтому 11 титулов – нечто фантастическое! Я не собираюсь уходить. Здоровье подскажет мне этот момент. Давайте помолимся за очередную пятилетку». після прочитання всі дружно стаємо і молимось за те щоб Фергі ще 5 років тренував МЮ а потім ще і ще happy happy Ото словесный понос
|
|
| | |
Вовчик | Дата: Понедельник, 18.05.2009, 13:42 | Сообщение # 378 |
 Полковник
| та запросив його на каву тай давай говорити тіпа, Фергі а ти знаєш що ти можеш виграти 18 раз з МЮ кубок англії і повторити рекорд лівера, кажу а ти знаєш що в 2008 роцці візьмеш кубок лч і в 2009 ще раз, за суперкубок європи гратимеш з донецьким Шахтарем, кажу ти подумай над цим, МЮ зараз дуже сильні, і з таким тренером як ти ви ще багато трофеїв візьмете.. ну він так посидів подумав тай говорить ... Знаєш Вовчику а ти правий потрібюно і дальше тренерувати їх ... ну там ще була довго розмова він почав там ще плакати признаватись як він любить МЮ і тд і тп ... нехочу просто всього розказувати а то незручно якось потім буде перед ним Хохол хочу тебе порадувати на наступний рік МЮ бере ще раз чемпіонство в англії і стає 1-ю командою яка 4 рази поспіль вигравала, так як і стане 1-ю командою в європі яка виграла 2 рази поспіль ЛЧ 
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
|
| | |
Вовчик | Дата: Вторник, 19.05.2009, 13:27 | Сообщение # 380 |
 Полковник
| та він чого мене мав злякатись я що з рогами??? ..... так в мене в такі моменти тільки радісний флуд, рука навіть непіднімається щось про Челсі писати вони тоді незаслужують моєїуваги .... ось почнеться в кінці серпня новий сезон ось тоді і буде весело
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on. These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions! Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
|
|
| |
Milenamarckich | Дата: Вторник, 19.05.2009, 15:53 | Сообщение # 381 |
 Зам Глави. Казначей
| Хас поздравляю а поехать я могу вместе с болельщиками токо там друзей неть и страшно мну
підростаючий флудер о.О 
|
|
| | |
Вовчик | Дата: Среда, 20.05.2009, 13:18 | Сообщение # 383 |
 Полковник
| вона не відмазується просто нехочек щоб потім всі вболівальники вердера по лікарнях валялись (в будь якому випадку чи перемозі чи поразці )...... Quote (ChoChoL) а хто тебе знає може в тебе вже і роги виросли... ну в мене були такі вже як у Бесі на фотці (такі велика) так я їх спилюю а то зимою в голову холодно,шапку одягнути через них неможу ......... Міла йди закупляйся шампанським ячи що ти там пєш і святкуватимемо перемогу
|
|
| |
Milenamarckich | Дата: Среда, 20.05.2009, 14:26 | Сообщение # 384 |
 Зам Глави. Казначей
| шампунь не пью можно мартини немножко то что по больницам будут валяться это точно Шахтер супер !!! Донецк рулит !!!
підростаючий флудер о.О 
|
|
| | |
Вовчик | Дата: Четверг, 21.05.2009, 14:20 | Сообщение # 386 |
 Полковник
| блін а я що самий останній буду тут веселитись ??? кх кх починаю УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААА МАН.Ю ЧЕМПІОН (ШАХТАР ТЕЖ)  Добавлено (21.05.2009, 14:06) ---------------------------------------------
 Добавлено (21.05.2009, 14:06) ---------------------------------------------
 Добавлено (21.05.2009, 14:07) ---------------------------------------------
 Добавлено (21.05.2009, 14:08) ---------------------------------------------
 Добавлено (21.05.2009, 14:08) ---------------------------------------------
 Добавлено (21.05.2009, 14:09) ---------------------------------------------
 Добавлено (21.05.2009, 14:20) --------------------------------------------- а тепер перейдемо до самого футболу ... я там в чаті бачив що ти Хохол писав що вони зіграли як завжди хреново... ну з цим погодитись неможу як на мене вони кращі були за Вердер рахунок цему доказ ггг.. сподобалось дивиттись матч сиджу в барі коли Жадсон 2 гол забивав так він тільки бє і я вже бачу що мяч у ворота летить стаю і кричу ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ замовкаю сідаю на стульчик і тут всі інші через 2 сек ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ, я обертаюсь такий на них дивлюсь і кажу ну плін у вас і реакція запізніла ... ну небуду багато писати бо неулюблена це моя команда, радий за те що вони виграли кубок, думаю що Динамо би невиграло, свою думку про укр. футбол незміню навіть після того як якийсь клуб виграє ЛЧ, наші як невміли грати так і ненавчаться... ех чекаю вже 27 числа так хотю щоб МЮ виграв і в Монте-Карло зіграли з Шахтарем ммммммммм буде цікавий матч, якщо МЮ потрібно буде цей кубок то хотів би подивитись на що спроможеться Шахтар гггг.. ну буду закінчувати.. p.s. дзвонить, пишіть і тд. і тп. 
|
|
| | |
SCORPlON | Дата: Четверг, 21.05.2009, 20:03 | Сообщение # 388 |
 Зам Глави
| У К Р А Ї Н А ! ! ! Н А З А З А В Ж Д И ! ! !
|
|
| |
Вовчик | Дата: Пятница, 22.05.2009, 15:16 | Сообщение # 389 |
 Полковник
| та ні гроші висилайте, гроші ті що на комп то мені дали ( я ж говорив що в сексуальному рабстві ) так ось зарплату за 2 місяці дали то я зразу комп зробив... а ви висилайте вони мені ніколи зайвими небудуть..... ну шахтар хоть намагався грати як на мене вони гарні 5-ти хвилинки прповодили моментів більше було ніж у вердера, так і по горобцях потрібно постріляти невсів вдається по воротах попасти тьфу на тебе ти що здурів як щоб світла нестало???? такого бути неможе щоб я неподивився футбол, я до тебе приїду і буду дивитись ось буде тоді весело ти тоді нерадий будеш що в мене світла нестало  Добавлено (22.05.2009, 15:16) --------------------------------------------- уууууууууууррррррррррррррррррряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя я став "аЦький флудер" ........... я пішов святкувати 
|
|
| |
Milenamarckich | Дата: Среда, 27.05.2009, 14:52 | Сообщение # 390 |
 Зам Глави. Казначей
| Поздравляю
підростаючий флудер о.О 
|
|
| |
|