[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Футбол
SCORPlONДата: Понедельник, 18.05.2009, 12:00 | Сообщение # 376
Зам Глави
Статус: Offline
Quote (Вовчик)

Хохол хоть ти і бяка бо вболіваєш за Челсі але приходь сьогодні біля 18.00 ну трішки пізніше сюди будемо святкувати тріумф МЮ, запрошуються всі бажаючі ггг happy happy

Добавлено (16.05.2009, 13:41)
---------------------------------------------
бугога зайшов на uefa.com глянув на Англійську топ 4 і був в шоці в Арсенала в Європі найменше кубків, в Арсенала 1 Кубок обладателей кубков 1993/94, а я думав що то Челсі найбільш ніяка команда гггг happy happy happy Хохол можеш хоть цим порадуватись happy happy

Добавлено (17.05.2009, 12:53)
Сыграв вничью с "Арсеналом", "Манчестер Юнайтед" в третий раз подряд стал сильнейшим клубом Англии. На счету "МЮ" стало 18 чемпионских титулов, и он догнал по этому показателю "Ливерпуль".

Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.

Добавлено (17.05.2009, 12:54)

Добавлено (17.05.2009, 12:55)

Добавлено (17.05.2009, 12:58)
блін 30 хв сидів і добавляв ті всі смайли бо за 1-м разом неможна sad ..... ех насвяткувався я вчора гггг і сил зайти сюди вчора вже в мене незнайшлось happy happy тому вирішив ьогодні поділитись своїми емоціями гг happy

Добавлено (17.05.2009, 13:05)
Похоже, легендарный португальский полузащитник принял окончательное решение повесить бутсы на гвоздь по завершению нынешней кампании.

Ранее 36-летний футболист сомневался, что делать дальше, но вчера Интер оформил очередную победу в Серии А, а Луиш Фигу озвучил свое решение:

"Думаю, сейчас самый подходящий момент завершить карьеру футболиста, уйти победителем, - говорит один из лучших игроков Португалии всех времен. - В Италии побеждать всегда не легко, но нам это удается который год подряд. Правда, на сей раз не сложилось с остальными трофеями".

"Я точно больше не буду играть на высоком уровне, скорее всего, я не буду играть вообще. Не собираюсь принимать какое-либо предложение. Могу изменить свое мнение, если возникнет совсем уж заманчивый вариант с клубом не из Европы, но это маловероятный ход событий".

В течение своей великой карьеры Луиш Фигу защищал цвета лиссабонского Спортинга, Барселоны, мадридского Реала и Интера. В майке сборной Португалии провел 127 матчей, забил 32 гола.

Добавлено (17.05.2009, 14:05)
Сэр Алекс Фергюсон после завоевания чемпионства, 11-го в своей карьере, пообещал привести команду к новым победам.

«Это были самые длинные 90 минут в истории. За весь матч был сделан только один сейв, был очень осторожный поединок. Но мы хотим прогрессировать с командой, она молодая и пойдет за титулами еще раз.

Мы тщательно строили команду, но я хотел выиграть лишь один чемпионат, поэтому 11 титулов – нечто фантастическое! Я не собираюсь уходить. Здоровье подскажет мне этот момент. Давайте помолимся за очередную пятилетку».

після прочитання всі дружно стаємо і молимось за те щоб Фергі ще 5 років тренував МЮ а потім ще і ще happy happy

Ото словесный понос happy

ChoChoLДата: Понедельник, 18.05.2009, 12:56 | Сообщение # 377
Зам Глави. Дипломат
2хас
ти божевільний happy вітаю з перемогою мю wink biggrin smile будь вони не ладні happy happy happy
тільки роки два назад фергі збирався вже йти... це ти його вмовляв залишитися? happy happy

дата народження: 25.07.1986

пости тру не попереджуючи... але караючи ^_^

ВовчикДата: Понедельник, 18.05.2009, 13:42 | Сообщение # 378
Полковник
та запросив його на каву тай давай говорити тіпа, Фергі а ти знаєш що ти можеш виграти 18 раз з МЮ кубок англії і повторити рекорд лівера, кажу а ти знаєш що в 2008 роцці візьмеш кубок лч і в 2009 ще раз, за суперкубок європи гратимеш з донецьким Шахтарем, кажу ти подумай над цим, МЮ зараз дуже сильні, і з таким тренером як ти ви ще багато трофеїв візьмете.. ну він так посидів подумав тай говорить ... Знаєш Вовчику а ти правий потрібюно і дальше тренерувати їх ... ну там ще була довго розмова він почав там ще плакати признаватись як він любить МЮ і тд і тп ... нехочу просто всього розказувати а то незручно якось потім буде перед ним happy happy happy

Хохол хочу тебе порадувати на наступний рік МЮ бере ще раз чемпіонство в англії і стає 1-ю командою яка 4 рази поспіль вигравала, так як і стане 1-ю командою в європі яка виграла 2 рази поспіль ЛЧ tongue tongue tongue smile smile

27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!
Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions!

Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха

ChoChoLДата: Вторник, 19.05.2009, 12:27 | Сообщение # 379
Зам Глави. Дипломат
змістовна розмова у вас була happy happy а він не злякався що ти там якийсь шаман? happy happy
ти диви не навроч... бо потім мені форум спасати від тебе доведеться wacko а якщо і виграють то все одно купа радісного флуду happy happy happy

ВовчикДата: Вторник, 19.05.2009, 13:27 | Сообщение # 380
Полковник
та він чого мене мав злякатись я що з рогами??? smile ..... так в мене в такі моменти тільки радісний флуд, рука навіть непіднімається щось про Челсі писати вони тоді незаслужують моєїуваги happy happy happy .... ось почнеться в кінці серпня новий сезон ось тоді і буде весело happy happy

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

MilenamarckichДата: Вторник, 19.05.2009, 15:53 | Сообщение # 381
Зам Глави. Казначей
Хас поздравляю wine
а поехать я могу вместе с болельщиками smile
токо там друзей неть и страшно мну biggrin

підростаючий флудер о.О

ChoChoLДата: Среда, 20.05.2009, 10:51 | Сообщение # 382
Зам Глави. Дипломат
2хас
так не треба ото на челсі... бо буду гніватися angry happy happy
а хто тебе знає може в тебе вже і роги виросли... манкуніанські д"яволи як не як happy happy happy happy
2міла
ну соь... йа так і знав!!! ти не справжня вболівальниця!! боїшся поїхати... то ти не хочеш а відмазуєшся tongue tongue happy happy

ВовчикДата: Среда, 20.05.2009, 13:18 | Сообщение # 383
Полковник
вона не відмазується просто нехочек щоб потім всі вболівальники вердера по лікарнях валялись (в будь якому випадку чи перемозі чи поразці happy )......
Quote (ChoChoL)
а хто тебе знає може в тебе вже і роги виросли...

ну в мене були такі вже як у Бесі на фотці happy (такі велика) так я їх спилюю а то зимою в голову холодно,шапку одягнути через них неможу smile .........
Міла йди закупляйся шампанським ячи що ти там пєш і святкуватимемо перемогу wine wine wine

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

MilenamarckichДата: Среда, 20.05.2009, 14:26 | Сообщение # 384
Зам Глави. Казначей
шампунь не пью happy можно мартини немножко wink
то что по больницам будут валяться это точно biggrin
Шахтер супер !!! Донецк рулит !!!

підростаючий флудер о.О

БеСяДата: Четверг, 21.05.2009, 00:20 | Сообщение # 385
Зам Глави
biggrin biggrin biggrin ураааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Украина выйграла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile smile smile smile smile smile Шахтер - Чемпион!!! tongue tongue

Быть хорошей долго не получается...
Потому что рано или поздно из тебя сделают плохую =))

ВовчикДата: Четверг, 21.05.2009, 14:20 | Сообщение # 386
Полковник
блін а я що самий останній буду тут веселитись ??? кх кх починаю
УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААА МАН.Ю ЧЕМПІОН (ШАХТАР ТЕЖ)

Добавлено (21.05.2009, 14:06)

Добавлено (21.05.2009, 14:06)

Добавлено (21.05.2009, 14:07)

Добавлено (21.05.2009, 14:08)

Добавлено (21.05.2009, 14:08)

Добавлено (21.05.2009, 14:09)

Добавлено (21.05.2009, 14:20)
а тепер перейдемо до самого футболу ... я там в чаті бачив що ти Хохол писав що вони зіграли як завжди хреново... ну з цим погодитись неможу як на мене вони кращі були за Вердер рахунок цему доказ ггг.. сподобалось дивиттись матч сиджу в барі коли Жадсон 2 гол забивав так він тільки бє і я вже бачу що мяч у ворота летить стаю і кричу ГООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ замовкаю сідаю на стульчик і тут всі інші через 2 сек ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ, я обертаюсь такий на них дивлюсь і кажу ну плін у вас і реакція запізніла happy happy happy happy ... ну небуду багато писати бо неулюблена це моя команда, радий за те що вони виграли кубок, думаю що Динамо би невиграло, свою думку про укр. футбол незміню навіть після того як якийсь клуб виграє ЛЧ, наші як невміли грати так і ненавчаться... ех чекаю вже 27 числа так хотю щоб МЮ виграв і в Монте-Карло зіграли з Шахтарем ммммммммм буде цікавий матч, якщо МЮ потрібно буде цей кубок то хотів би подивитись на що спроможеться Шахтар гггг.. ну буду закінчувати..

p.s. дзвонить, пишіть і тд. і тп. tongue

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

ChoChoLДата: Четверг, 21.05.2009, 16:02 | Сообщение # 387
Зам Глави. Дипломат
Quote (Вовчик)
p.s. дзвонить, пишіть і тд. і тп. tongue

иии happy happy що комп вже скоро буде так гроші висилати не треба більше? happy happy
та ну... матч як матч... усі матчі з участю укр. команд однакові... йа навіть пів другого тайму пропустив... не цікаво... happy happy моменти у першому таймі були... а потім... ці постріли по горобцях... тупоооооо!!!...
ps щоб у вас 27 травня світло у всьому місті вимкнули happy happy happy

SCORPlONДата: Четверг, 21.05.2009, 20:03 | Сообщение # 388
Зам Глави
У К Р А Ї Н А ! ! ! Н А З А З А В Ж Д И ! ! !

ВовчикДата: Пятница, 22.05.2009, 15:16 | Сообщение # 389
Полковник
та ні гроші висилайте, гроші ті що на комп то мені дали ( я ж говорив що в сексуальному рабстві happy ) так ось зарплату за 2 місяці дали то я зразу комп зробив... а ви висилайте вони мені ніколи зайвими небудуть.....

ну шахтар хоть намагався грати як на мене вони гарні 5-ти хвилинки прповодили моментів більше було ніж у вердера, так і по горобцях потрібно постріляти невсів вдається по воротах попасти happy happy
тьфу на тебе ти що здурів як щоб світла нестало???? такого бути неможе щоб я неподивився футбол, я до тебе приїду і буду дивитись ось буде тоді весело happy ти тоді нерадий будеш що в мене світла нестало happy happy

Добавлено (22.05.2009, 15:16)
уууууууууууррррррррррррррррррряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя я став "аЦький флудер" ........... я пішов святкувати tongue tongue

These are the men,
Sie sind die Besten,
These are the champions!

MilenamarckichДата: Среда, 27.05.2009, 14:52 | Сообщение # 390
Зам Глави. Казначей
Поздравляю happy

підростаючий флудер о.О

Поиск:

Copyright MyCorp © 2025
Бесплатный конструктор сайтовuCoz