і так Міла пости тільки у футболі рахувати нам буде значить стратегія така.. я зараз буду щось писати про футбол і потім ти пару слів ну щоб футболу стосувались або став смайл і я зразу ще щось допишу про футбол, якщо навіть Хохол зітре твій пост мій залишиться
Среда, Рим, стадион Олимпико, 21.45, арбитр Массимо Бусакка (Швейцария)
Прямая трансляция на Спорт 1 и ТРК Украина.
Добавлено (28.05.2009, 01:05) --------------------------------------------- коментувати матч небуду
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on.
These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions!
Стало вовчику холодно і натягнув він Червону Шапочку по самі вуха
Хохол ти мене незабанеш якщо я тут матюкатись почну??
вц повезло тому гному що тут сказати
27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on.
These are the men, Sie sind die Besten, These are the champions! Die Meister, die Besten, les meilleures equipes, the champions!
тільки не дуже... бо цензуру задовбаюся ставити фарт фартом... але гарно... ти того дуже не вбивайся тама... ось тепер ти мене розумієш... хоча челсі раніше злетіли... вже другий чи третій раз вони полуфінал від барси летять дата народження: 25.07.1986
я нетак результатом розчарований як тим як вони грали..вони ще не з такої попи вилазили взяти навіть матч з Порто пропустили перші потім відігрались, забили самі ну і на кінець ще раз пропустили, там вони бились за перемогу а тут в мене нема слів, Фергі що він їм говорив в перерві ххх знає але це нічим непокращило їхню гру... Фергі мене вбиває інколи своїм складом, нащо було ставити Рунні на фланг а Крістіну в центр атака нащо було Андерсона випускати того бабуїна приторможеного в такому матчі, маєш Скоулза для того, можна було Тевеза випустити в основі ... ех жалко блін такий сезон ....
нічого подивлюсь я на борсуків куди вони дойдуть наступного року якщо зіграють 66 матчів за сезон як МЮ .........
анг. футбол самий самий... що тільки казати про різдвяні свята... ще два внутрішні кубки... то ппц... ото їх і не вистачає на євро арені... так скучно без прем"єр ліги дата народження: 25.07.1986
.... так ти її і так недивився бо нема по чому 27\05\09 UEFA Champions League Барселона 2-0 МЮ Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on.
Добавлено (28.05.2009, 22:06) --------------------------------------------- Это печальное событие произошло в нигерийском городке Огбо.
Болельщик МЮ на микроавтобусе въехал в толпу поклонников Барселоны, которые праздновали победу команды прямо на улице. Четыре человека погибли, десять получили серьезные ранения.
Сразу же водитель транспортного средства был задержан полицией, и сейчас ведется расследование этого инцидента. ппц бабуїн здурів то не вболівальників потрібно було переїхати а гравців вболівальники то в чому винні
жорстоко о.О це було попередження гравцям тепер вони напевно точно виграють усі кубки... бо їхніх вболівальників будуть боятися... дата народження: 25.07.1986
Football.ua пытается разобраться по каким причинам последний матч Паоло Мальдини на Сан-Сиро был омрачен выпадами ультрас в адрес легендарного игрока.
Футбольная карьера Паоло Мальдини напоминает сказку: 25 лет выступлений на высшем уровне, 901 матч в красно-черной футболке Милана, 26 завоеванных трофеев… Увы, как оказалось, этой сказке не хватает счастливого финала.
О том, что отношения между Мальдини и ультрас группировками Милана далеки от идеалистических, было известно давно. Однако того, что восемь тысяч ультрас россонери испортят Паоло прощальный матч на Сан-Сиро, не ожидал никто. А они взяли и испортили.
Начиная с того далекого дня в 1985 году, когда Мальдини впервые вышел на газон Сан-Сиро в Кубке Италии и до сегодня, на клубном уровне он выиграл все, что только можно представить. И когда диктор на стадионе перечислял все его трофеи, на трибунах поднимался радостный шум, превративший обычный матч серии А в праздник. Футболисты Ромы вышли в специально подготовленных к этому событию футболках, а болельщики Милана на трибунах держали в руках сотни карточек, читая которые становилось ясно, что большинство россонери не хочет и не может представить свой клуб без исторического капитана: кто-то вспоминал о его вечной преданности цветам Милана, кто-то предлагал клонировать футболиста. И только Курва Сюд не хотела хотя бы на мгновенье оставить плохое в прошлом.
оце батьки рішили поприкалуватись з своєї дитини і походу назвали Курва